新生”Me”3つの変更点 “Three changes of the new ‘Me'”

本日(4/9)より販売再開するMe無濾過生原酒おりがらみ。
旧バージョンと何が変わったのか?をしっかり解説します。

 

  1. 原材料
    アルコール部分の原材料に、500年以上の歴史を持つ熊本の球磨焼酎を使用。
  2. 味わい
    よりすっきりとした、べたつきのない甘み。フィニッシュを引き立たせるほのかな米焼酎の香り。

  3. デザイン
    ほんの少しですが、デザインにもマイナーチェンジを施しました。
    Meの魅力をより分かりやすくお伝えできるように首かけのタグを作成。高級感もアップしました。

 

 

ちなみにお値段は旧バージョンから据え置き!
こだわりの「すべて国産原料を使用」「無濾過生原酒」「おり下げ剤不使用」という点も変更ありません。

ぜひ一度、お手に取っていただければ幸いです。

 
 
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【豊島屋Rita-Shop】
東京都千代田区内神田1丁目13−1
大手町駅から徒歩4分、神田駅から徒歩6分
TEL:tel:0355773289
営業時間:11:30~18:30
定休日:日・祝
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Here is the explanation of the three changes for the Me unpasteurized fresh sake lees from today (4/9), which will resume sales.

Ingredients: We use Kuma Shochu from Kumamoto with a history of over 500 years as the alcohol component.

Taste: A cleaner, less sticky sweetness. A faint aroma of rice shochu that enhances the finish.

Design: We have made a minor change to the design. We created a tag to hang around the neck to help convey Me’s charm more clearly. We’ve also increased the sense of luxury.

By the way, the price remains unchanged from the previous version! We have not made any changes to our commitment to “using all domestically sourced ingredients,” “unpasteurized fresh sake,” and “no use of fining agents.”

We would be delighted if you could pick one up and try it out.

 
 
 
 

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1-13-1 Uchi-Kanda, Chiyoda-ku, Tokyo
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TEL: 03-5577-3289 Business Hours: 11:30 AM to 6:30 PM
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